Mustapha's FotoPage

By: mus him

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Oct-2007 06:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...


Wednesday, 31-Oct-2007 04:22 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 24 photos...


Monday, 22-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
PERKAHWINAN ERIKA

Erika and her father
 
Bersama Erika & husband
View all 12 photos...
nak sambung balik tentang perkahwinan erika di Canberra, hari tu nak sambung asyik2 sever down je...


Wednesday, 17-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
MENGHADIRI PERKAHWINAN ERIKA DI CANBERRA, AUSTRALIA

Depan hotel di Melbourne sehari sampai
Bersama keluarga Erika
Teressa sedang membuat kek perkahwinan Erika
View all 7 photos...
Hai, dah lama tak updatekan fotopages ni, sebenarnya tak ada masa, banyak cerita sebenarnya.
Baru-baru ni kami pergi ke Canberra, Austaralia kerana menghadiri perkahwinan Erika, anak angkat kami yang tinggal bersama kami di Malaysia pada tahun 1998 selama tahun, kerana pertukaran pelajar(AFS). Sungguh gembira meraka. Her parent pun sangat baik dan kami tinggal di Canberra selama 3 hari dan Melbourne 3 hari. Tapi sayang kami tak dapat berjalan-jalan di kota Melbourne kerana kesuntukan masa kerana cuti yang amat pendek. Inshaalah kami akan ke sana lagi jika diizinkan.


Wednesday, 9-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BERCUTI DIBUKIT TINGGI, GENTING HIGHLAND

masing2 nak panjat tangga
siang tak ada show..petang dan malam jer
masing2 asyik tgk ikan dan awan tu
View all 18 photos...
Hai...dah lama tak update...bukan apa kekadang tu tak ada cerita plak .......baru2 ini kami gi bercuti di Bukit Tinggi di Genting Highland....Sebenarnya suami2 kami tu nak pergi main golf...so..nak pujuk bawalah isteri2 sekali. Suami sibuk main golf si isteri2 sibuk melayan kerenak anak-anak....bawalah mereka pergi pusing2 di Bukit Tinggi tu...tempatnya yang cantik dan menarik dengan hawa yang nyaman....apa lagi suka sangatlah anak tu.....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net